Wednesday, 8 June 2011

mase aq blogwalking tadi aq jmpa nih..cam menarik jer..hehehe...so aq share la kat blog aq...hikhikhik

 SELAMAT MEMBACE...

Mengapa kau hadir dalam hidup ku jika hanya ingin menambah luka dan menghancurkan hati perasaan ku??
Mengapa kau tatap mata ku dengan penuh kejujuran sedang semua yang kau lakukan hanyalah nista, dusta dan palsu??
Perkara paling kejam yang telah kau lakukan
 kini adalah membiarkan diri ini jatuh cinta kepada mu sedang kau hanya berpura-pura mencintai ku sepenuh jiwa dan raga mu!!!


Terdampar aku di sudut kamar hati ku sendiri kala ini atas segala perbuatan kejam mu itu. Tersentap aku bila aku di tanya " KENAPA KAU MENANGIS?? "

Bersahaja menjawab " AKU SEDIH KENAPA DIA TINGGALKAN AKU DALAM KEADAAN MACAM NI?? DIA TIPU!! CURANG!! TAK PERNAH JUJUR DALAM HUBUNGAN!! AKU SEDAR SEMUA TU TAPI AKU UBAH DIRI KU DAN BERHARAP AGAR DIA JUGA BISA BERUBAH SERTA TAHU YANG AKU BENAR-BENAR MENCINTAI DIRINYA SEPENUH HATI KU!! TAPI KENAPA MESTI DIA BUTAKAN HATINYA UNTUK MELIHAT KESUCIAN CINTA YANG AKU BERIKAN??? "

Lalu sahabat ku bertempik!! " KAU NI BODOH!!! "

Sambil mengesat air mata " KENAPA KAU KATA AKU BODOH?? DAH LA AKU TENGAH BERSEDIH ATAS SEGALA YANG BERLAKU!! KALAU KAU TAK MAHU PUJUK TAK APALAH TAPI XPERLU LAH KAU MENTERTAWAKAN AKU!!! "

" BODOH KAU IALAH, KAU TAK PERLU MENANGIS DAN BERSEDIH, MALAH DIA YANG SEPATUTNYA MENANGIS DAN BERSEDIH...PERCAYALAH... "

Aku yang kehairanan " DIA SEBAGAI PELAKU KENAPA DIA YANG PERLU BERSEDIH?? "

" KAU CUMA KEHILANGAN CINTA DARI INSAN YANG tidak mencintai KAU..TAPI DIA TELAH KEHILANGAN INSAN YANG benar-benar tulus ikhlas mencintai dirinya...KAU FIKIR LAH BAIK-BAIK "

>>>>>> ini lah ketentuan yang ALLAH telah sediakan <<<<<<


No comments:

Post a Comment